Üdvözöljük a

Konferencia a szabadkereskedelmi megállapodásokról

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
232425262728
293031    

JOGSZABÁLYOK

MKIK Hírlevél

Konferencia a szabadkereskedelmi megállapodásokról

Az MKIK online konferenciát tart 2021. március 18-án, csütörtökön, 14.00 órától az Európai Unió által már megkötött szabadkereskedelmi megállapodásokról, illetve a még tárgyalás alatt álló megállapodásokról, ezek fontosságáról és hasznáról a kereskedő, exportáló kis- és középvállalkozások számára.

 

Időpont:

2021. március 18., csütörtök, 14.00 óra

 

Helyszín:

online konferencia

 

Szervező:

Igazságügyi Minisztérium Európai Uniós Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

 

Jelentkezési határidő:

2021. március 16., kedd

 

Nyelv:

magyar

 

 

 

 

 

 

 

regisztráció

 

 


Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Igazságügyi Minisztériummal szoros együttműködésben megvalósuló online konferenciasorozatunk első rendezvényére.

 

Hogyan segítik elő az Európai Unió szabadkereskedelmi megállapodásai az uniós, köztük a magyar cégek külkereskedelmét, hogyan járulnak hozzá exportjuk bővüléséhez? Erről adnak tájékoztatást az online konferencia neves előadói, szakértői. A rendezvény végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket, elmondhatják tapasztalataikat.

 

PROGRAM

Moderátor:

Bólya Boglárka európai uniós kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár moderálásával

 

 

14.00 – 14.15

Köszöntők

Ökrös Oszkár, államtitkár, Igazságügyi Minisztérium, Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárság

Dunai Péter, főtitkár, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

14.15– 14.30

A szabadkereskedelmi megállapodások előnyei a magyar vállalkozások számára

Várkonyi László, EU Gazdaság- és Kereskedelempolitikai Osztály, Európai Uniós Ügyek Koordinációért Felelős Helyettes Államtitkárság, Igazságügyi Minisztérium

14.30 – 14.45

A szabadkereskedelmi megállapodások jelentősége európai szemmel

Győri Enikő, Európai Parlamenti képviselő

14.45 – 15.15

Kérdések és válaszok

 

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2021. március 16., kedd

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A webinárium a CISCO WEBEX felületen keresztül valósul meg.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. március 17-én, szerdán délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata  

 

regisztráció