Üdvözöljük a

Elektronikus fizetési megoldás

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2024 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718
19
2021
22232425262728
2930     

JOGSZABÁLYOK

MKIK Hírlevél

Elektronikus fizetési megoldás

2021. január 1-től a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény módosítása értelmében minden online pénztárgép mellett kötelező biztosítani a bankkártyás fizetés lehetőségét is. Tájékoztatásul néhány lehetőséget mutatunk be az elektronikus fizetésre.

Egy nagyon fontos határidő közelít, ami személyesen Önt is érinti.
2021. január 1-től a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény módosítása értelmében minden online pénztárgép mellett kötelező biztosítani a bankkártyás fizetés lehetőségét is.

Ennek bevett módja a bankkártya-terminál beszerzése, amit sokan most felesleges kötelezettségként, teherként élnek meg. Ráadásul a vállalkozások nem kapnak türelmi időt, tehát januártól komoly büntetéseket kockáztathat, aki nem rendelkezik elektronikus fizetési megoldással!

 

Szeretnénk segíteni vállalkozását, hogy Ön is elkerülhesse a büntetést!

 

Ezért összegyűjtöttük az 5 legfontosabb szempontot, hogy mi alapján érdemes szolgáltatót választani:

  1. Sok szolgáltató megköti a szerződést, de készlethiány miatt nem tud határidő előtt megoldást biztosítani. Csak olyan szolgáltatót válassz, aki határidő előtt megoldást tud biztosítani!
  2. Élj a 80.000 forint vissza nem térítendő állami támogatással! Ez ma már csak a Fizetési Pontnál érhető el!
  3. Ne válassz olyan szolgáltatót, ahol 1%-nál magasabb forgalmi díjat kell fizetni!
  4. Magyar szolgáltatókat részesítsd előnyben! A külföldi szolgáltatóknak sok esetben nincs magyar ügyfélszolgálatuk, és még az is lehet, hogy idegennyelven kell velük szerződni. Tipp: nézd meg az ÁSZF-ben, hogy milyen nyelven szerződhetsz!
  5. Miért vennéd meg a terminált, ha ingyen is megkaphatod? Ne verd felesleges költségekbe vállalkozásodat, csak azért, hogy megfelelj a törvényi előírásoknak! Van olyan szolgáltató a piacon, aki ingyen ad terminált.

Rendkívüli kedvezmény a kamarai tagságnak a Fizetési Pont jóvoltából!


Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a Fizetési Pont POS terminál szolgáltatót, aki kivételes kedvezményt biztosít a most szerződő iparkamarai tagoknak, hogy megkönnyítse számukra a törvényi megfelelést:

  • az első 6 hónapban elengedik a számlavezetés díját
  • 80.000 forintos vissza nem térítendő állami támogatás már csak náluk érhető el
  • csak 0,95%-os forgalmi díj

A kedvezményes ajánlaton felül a Fizetési Pont, a 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, egy új, telefonra telepíthető terminállal rukkolt elő, aminek következtében bármikor képesek az igények kielégítésére.

Ha felkeltette az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva juthat további információhoz és érvényesítheti kamarai kedvezményét!

 

POS terminál kedvezménnyel!

 

Hasznos linkek a témában: